Sistemsko zaklepanje

Pravi ključ v pravih rokah.

ZAKAJ SISTEMSKO ZAKLEPANJE?

  • VSAK UPORABNIK IMA SAMO 1 KLJUČ
  • KLJUČEV SE NE DA PONAREJATI
  • POPOLN NADZOR NA UPORABNIKI SISTEMA
  • SAMI DOLOČIMO SISTEM KDO IN KAM LAHKO GRE

Sistemsko zaklepanje je sistem ključavnic in ključev s katerim vsakemu uporabniku prostora določite svoj dostop. To pomeni, da z načrtom zaklepanja za vsako ključavnico v objektu določite, katera vrata lahko posameznik odpira. S tem ima glavni uporabnik nadzor nad dostopom in zaklepanjem vrat objekta.

Vsak posameznik prejme le en ključ, s katerim lahko odpira samo tista vrata, ki mu jih v načrtu zaklepanja določite. To pomeni, da lahko naredite hierarhijo odklepanja, od tega, da določite eni osebi, da lahko z enim ključem odklepa vsa vrata, do tega, da lahko določite osebi, da lahko z enim ključem odpira samo ena vrata v objektu. S tem se boste rešili šopov ključev v objektu in skupnih omaric za ključe.

sistemsko zaklepanje
NASVET PODJETJA LECOM D. O. O.: Ob koncu gradnje se prepričajte, da ste od izvajalcev in podizvajalcev prejeli vse ključe, ki ste jim jih posodili. V nasprotnem primeru nemudoma zamenjajte cilindrični vložek.

SISTEMSKI CILINDER XR IN ER

 

PROFIONI CILINDER T200

 
PRAVI KLJUČ V PRAVIH ROKAH

Poleg varnostnih lastnosti pa smo poskrbeli tudi za praktično uporabnost cilindričnih vložkov. Omogočamo vam namreč, da lahko z enim ključem odklepate več različnih vrat na objektu in se tako znebite šopa ključev. Možna je tudi izdelava sistema zaklepanja, kjer vam omogočimo, da sami postavite hierarhijo odklepanja. Poleg vseh že naštetih lastnosti pa lahko menjavo vseh ključavnic opravimo z enim samim obiskom, saj lahko cilindrične vložke sestavimo kar na objektu. S tem poskrbimo za najnižje možne stroške zamenjave cilindričnih vložkov.

Shema 1

Zelena polja prikazujejo popolni dostop, ki ga ima direktor podjetja, z enim ključem.

Shema 2

Zelena polja prikazujejo omejen dostop, ki ga ima čistilka iz istega podjetja, z enim ključem, ter rdeča polja, kamor dostopa z istim ključem nima.
LECOM, d.o.o., Kamnik
Kovinarska cesta 30
1241 Kamnik
01 8394542
01 8311973
Davčna številka SI: 32288344
Matična številka: 5409365000

e-pošta: info@lecom.si
I: www.lecom.si