REX handle

Kapaciteta

Do 1000 različnih prstnih odtisov.

Elektronska zaščita

Uporablja 256 bitno enkripcijo prstnih odtisov.

Majhna poraba

Da

Tipalo

Kapacitivno – površinsko

O Rex Handle

 Je čitalnik prstnih odtisov, vgrajen v sodobno oblikovan ročaj za vhodna vrata iz nerjavečega jekla. Tovrstni ročaji so standardna oprema praktično vseh sodobnih vhodnih vrat višjega kakovostnega razreda. REX handle ima površinsko kapacitivno tipalo vgrajeno na notranji strani ročaja, ki gleda proti vratom. To uporabniku omogoča, da hkrati prime za ročaj in položi prst na tipalo ter vrata takoj odklene.

 Upravljanje z nastavitvami je izredno preprosto in se vrši s pomočjo dveh tipk, ki sta vgrajeni v hrbtno stran ročaja REX handle. Lahko dodajamo in brišemo administratorje ter uporabnike, izbiramo, kot tudi izberemo način varčne porabe energije. Poleg tega, da z REX handle odklepamo vrata, ga lahko uprabimo še za eno dodatno funkcijo (na primer izklop alarmne naprave). REX handle je vedno v stanju pripravljenosti. Vrata se odklenejo takoj, ko na tipalo položimo prst, katerega odtis je shranjen v spominu naprave. V REX handle lahko vnesemo 3 prstne odtise, ki imajo administratorsko funkcijo. Brez njih ne moremo dodajati ali brisati uporabnikov.

 

 

h

Tehnične specifikacije

  • Kapaciteta prstnih odtisov: 1000
  • Število administratorjev: 3
  • Elektronska zaščita pred vdorom: 256 bitna enkripcija
  • Tipalo: Kapacitivno – površinsko
  • Način vgradnje: Na vratno krilo
  • Varčevanje z energijo: da

Prodaja, montaža in servis

 
LECOM, d.o.o., Kamnik
Kovinarska cesta 30 1241 Kamnik 01 8394542 01 8311973 Davčna številka SI: 32288344 Matična številka: 5409365000 e-pošta: info@lecom.si I: www.lecom.si