Ostalo

Stenski mini sef master lock

Master Lock mini sef nam omogoča shranjevanje ključev ali kakih drugih malih toda vrednih stvari, odpira se s pomočjo štirimestne šifre, odpiralna šifra se resetira v notranjosti in ima 10.000 kombinacij.

Prečne zapore

Prečna zapora vhodnih vrat je ključavnica, ki sega čez celo širino vrat in ima na obeh straneh zapaha, ki se zaklepata v kvalitetno pritrjena prijemnika. S takšnim zaklepanjem vrat je vlomilcem onemogočeno tudi snemanje vrat z nasadil.

Protivlomna blokada avtomatskih vrat

Ključavnica za drsna vrata oz. protivlomna blokada je namenjena dodatnemu protivlomnemu varovanju steklenih avtomatskih drsnih vrat, ki jih investitorji vgrajujejo v objekte z veliko frekvenco vstopanja in izstopanja. Nameščena blokada onemogoča tako razpiranje drsnih kril kot tudi privzdigovanje vratnih kril iz drsnih elementov.

Kukala

Kukalo ta element varovanja s širokokotnim vidnim poljem je namenjen za vhodna vrata. S pogledom skozi kukalo se prepričate, kdo je pred vrati. Kukalo omogoča tudi pogled levo in desno od vrat (180°) in v območje pod kukalom.

Ice box - zaščita obešank

ICE BOX je namensko oblikovana kovinska zaščitna škatla, ki ščiti obešanko pred vremenskimi vplivi zlasti pred dežjem, ledom in snegom. Zaščita preprečuje direkten kontakt vode ali snega vitalnimi deli ključavnice. Tako zaščitena obešanka ne oksidira ali zmrzne in jo lahko odklenemo v vsakem trenutku. Primerna je tudi v obmorskih krajih kot zaščita pred korozijo z morja.

lecom

Varnostni ščiti

K osnovnemu varovanju sodi tudi varnostni ščit, ki se vgradi na vrata tako, da je kaljena plošča na zunanji strani vrat. Ta preprečuje vrtanje v mehanizem ključavnice. Varnostni ščit je privijačen samo z notranje strani vrat, debelina in oblika ščita pa preprečujeta zlom profilnega cilindra z vlomilskim orodjem. Na voljo vam je široka paleta različnih oblik, materialov ter izvedb (kljuka/kljuka, kljuka/bunka).

gasilni aparat

Elektronski varnostni sistemi Vigil

Elektronske varnostne sisteme VIGIL lahko uporabljamo v stanovanjskih, industrijskih in javnih objektih. Njihova uporaba je zelo široka, saj z njimi lahko zaščitimo gasilnike pred krajo, ter vrata, vitrine, hidrante, električne omarice in podobno pred nepooblaščenim odpiranjem. Pri vseh elektronskih sistemih VIGIL je mogoče vgraditi GSM vmesnik.

Varnostni sistem VIGIL smo zasnovali na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja, ter je plod dela naših strokovnjakov. Odlikuje ga preprosta uporaba, hitra montaža in enostavno vzdrževanje. VIGIL naprave je mogoče uporabiti na vse mogoče načine, preko žice ali brezžično pa jih lahko povežemo v sistem javljanja, obveščanja in alarmiranja.