Odpiranje s telefonom

Sistemi SALTO …

Nič več iskanja ključev, preprost in varen sistem zaklepanja in odklepanja s telefonom

SALTO DanalockV3

V3 je pametna ključavnica, ki omogoča nadzor nad vašimi domačimi vrati in omogoča izkušnjo pametnega doma s povezovanjem z glavnimi platformami za avtomatizacijo doma prek standardnih protokolov na trgu. Je združljiva z vsemi vrstami vrat, zato je primerna za vsak dom

danalock v3

Nevidna univezalna pametna ključavnica

Pametna ključavnica, zasnovana tako, da se prilega kateri koli vrsti vrat. Univerzalna pametna ključavnica, ki nadomešča tradicionalni ključ za vrata doma ali stanovanja z elektronskim sistemom, ki končnim uporabnikom omogoča uporabo pametnega telefona za nadzor svojih vrat, gostov in doma.

Enostaven za namestitev in naknadno vgradnjo

 Montaža pametne ključavnice SALTO Danalock je izjemno preprosta. Ena od ključnih prednosti je, da vaše obstoječe ključavnice in kljuke vrat ni treba zamenjati.

SALTO Danalock V3 je kompatibilen z vreznimi ključavnicami evropskega profila, skandinavskimi vtičnimi ključavnicami in ameriškimi zapahi. KLjučavvnico Danalock V3 naknadno vgraditi, ne da bi se morali dotakniti vrat. Brez vrtanja vrat in brez odtisa na vratih.

Namestite SALTO Danalock V3 na združljiv evropski cilinder ali preprosto odstranite obstoječi notranji gumb in ga zamenjajte s SALTO Danalock V3, vedno z uporabo kompleta za prilagajanje, ki je priložen izdelku.

danalock
danalock odpiranje s telefonom

Brez ključa in mobilni pametni dostop

Pametna ključavnica združuje prednosti klasične ključavnice s ključem in udobje digitalne ključavnice za vaš dom s pomočjo aplikacije za pametni telefon. Uporabite pametni telefon za upravljanje dostopa do vašega doma. Dovolitev ali zavrnitev dostopa do vaše ključavnice bo trajalo le nekaj sekund.

Pametna ključavnica SALTO Danalock zagotavlja preprosto upravljanje, ki ga je mogoče hitro in enostavno prilagoditi različnim vrstam načinov dostopa.

Poenostavite dostop tako, da omogočite varen in enostaven dostop 24 ur na dan, 7 dni v tednu. S SALTO Danapadom lahko upravljate svojo pametno ključavnico Danalock V3 brez pametnega telefona. Danapad lahko hkrati shrani do 20 različnih PIN kod. PIN kodo lahko nastavite kot trajno ali začasno. Dolžino PIN kode lahko nastavite od 4 do 10 številk.

Povežite se s pametnim domom

Zasnovan za standardno združljivost s širokim naborom sistemov pametnega doma, povežite se s pametnimi vozlišči in alarmnimi ploščami prek standardnih protokolov (BLE/Z-Wave/ZigBee/HomeKit) ali integrirajte prek našega API/SDK.

Popolno brezžično spletno oddaljeno odklepanje in zmožnosti upravljanja naprav s povezovanjem SALTO Danalock V3 s SALTO Danabridgem.

danabridge
odpiranje s telefonom

Univerzalni modul Danalock

Univerzalni modul Danalock je posebna naprava, ki vam omogoča upravljanje vrat, kot so garažna vrata, lopute, elektromehanske ali magnetne ključavnice, vrata, okna, senčila… s pomočjo mobilnega telefona preko Bluetooth Low Energy (BLE) tehnologije.

Univerzalni modul Danalock temelji na povratnih informacijah predanih strank in najnovejšem razvoju na področju varnosti podatkov in tehnologije pametnega doma.

LECOM, d.o.o., Kamnik

Kovinarska cesta 30
1241 Kamnik
01 8394542
01 8311973
Davčna številka SI: 32288344
Matična številka: 5409365000

e-pošta: info@lecom.si
I: www.lecom.si

Zasebnost in piškotki