Kontrola dostopa

 

Evidenca

Evidenca delovnega časa, kontrola pristopa.

Dostop

MLS čitalniki so zmogljivi, robustni in zanesljivi.

Napajanje

Zaradi vgrajenega rezervnega napajanja lahko posamezna krmilna elektronika deluju povsem avtonomno tudi ob izpadu napetosti v električnem omrežju.

Sistem

MLS sistem sestavlja namenska strojna oprema, ki se vgradi na objekt, ter programska oprema za upravljanje sistema MLS Manager,

Blagovna znamka MLS označuje družino izdelkov namenjeno implementaciji najrazličnejših sistemov za kontrolo pristopa in evidenco prisotnosti. Izdelke blagovne znamke MLS že vrsto let uspešno uporabljajo podjetja, javne inštitucije in zasebni uporabniki v Sloveniji in tujini. Družina izdelkov MLS vsebuje vse potrebne elemente za implementacijo sodobnega sistema kontrole pristopa in evidence prisotnosti. Na voljo so izdelki, ki jih je možno uporabiti v poslovnih in industrijskih stavbah ter eno in večstanovanjskih objektih. Poleg izvedb za običajne pogoje delovanja, ponujamo tudi različice MLS izdelkov, ki so namenjeni industrijskim pogojem in uporabi na prostem. Ponujamo tudi sistemske rešitve za hotele, poslovne stavbe in parkirišča.

NOVO V PONUDBI:

Čitalno mesto TEM MLS-S44-H in MLS-S44-M

Čitalno mesto TEM MLS-S44 je minimalistično oblikovano čitalno mesto, namenjeno montaži v podometne doze. Končni izgled čitalniku dajejo polnilo in poljubno izbrani okvir iz linije Modul proizvajalca TEM Čatež.

Čitalno mesto Indigo Touch MLS-S45-H in MLS-S45-M

Čitalno mesto Indigo MLS-S45 je zanesljivo, robustno in cenovno ugodno čitalno mesto, ki se od čitalnega mesta Indigo S46 loči po kapacitivni tipkovnici, ki doda možnost identifikacije uporabnika s PIN kodo ali kombinacijo brezkontaktne RFID kartice in PIN kode ter uporabo dodatnih nastavljivih tipk.

Power Krmilna enota 3000-4 / S01

Power krmilna enota 3000-4 je inteligentna vstopno-kontrolna krmilna elektronika, ki skrbi za nadziranje dogajanja na varnostnem sistemu in za pošiljanje dogodkov v podatkovno bazo. Na njo lahko priključimo čitalna mesta elektronskih ključev, različne senzorje v sklopu MLS sistema in izhodne naprave.

Grafični terminal za registracijo delovnega časa S-42

Grafični registracijski terminal S-42 je registracijska točka za sistem vstopne kontrole in registracije delovnega časa MLS. 4,3” LCD kapacitivni zaslon občutljiv na dotik (touch-screen) omogoča enostavno in uporabniku prijazno uporabo. Za registracijo uporabnika se uporabljajo različni RFID ključi. Terminal lahko podpira ali 125kHz (H4100, H4102, H4102) ali MIFARE (MIFARE Ultralight, MIFARE, Mini, MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESfire) standarde.

Prostor in čas v vaših rokah. Sistem MLS – sodobna rešitev kontrole pristopa in evidence delovnega časa. Pokličite in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.

 

LECOM, d.o.o., Kamnik
Kovinarska cesta 30
1241 Kamnik
01 8394542
01 8311973
Davčna številka SI: 32288344
Matična številka: 5409365000

e-pošta: info@lecom.si
I: www.lecom.si