Elektronski varnostni sistemi proti kraji izdelkov v trgovinah

Prodajni artikli v trgovinah so pogosto tarča nepridipravov. Glede na socialno stanje državljanov pa se število kraj vsak dan povečuje. Izdelke lahko zaščitimo z različnimi varovali: nalepke, škatle različnih velikosti, mreže itd., varovala so lahko za enkratno ali večkratno uporabo. Nekatera varovala imajo tudi svoj alarm proti nepooblaščeni odstranitvi z izdelka. Antene nameščene pri vhodu / izhodu iz trgovine nas z zvočnim in svetlobnim signalom opozorijo na še aktivno varovalo na prodajnem izdelku. Omogočajo tudi štetje kupcev, kar nam služi za razne analize in so odličen reklamni pano.

Cross point

Cross point razvija in dobavlja čudovito paleto sistemov za zaščito pred krajo v trgovinah, ki temeljijo na akustični Magnetic (AM) tehnologiji. Cross Point izdelke je mogoče zlahka prepoznati. Razlikujejo se od izdelkov drugih proizvajalcev, saj imajo izjemno zasnovo, napredno funkcionalnost, enostavnost uporabe, zanesljivost in kakovost. Zato se Cross point izdelki so kot merilo kakovosti v svojem razredu.

Cross point omogočajo veliko naprednih funkij, ki jih v realnem času lahko kontrolirate v oblaku preko PC-ja, lahko uporabite tudi iPad ali iPhone. Sistem je povezljiv z blagajnami, varnostno službo, komercialo, z drugimi poslovalnicami tako, da sistem kot tak tvori informacijsko enoto s katero dostopate do vseh potrebnih informacij.

Varovala

Varovala so namenjena varovanju artiklov proti odtujitvi. Izdelana so namensko za različne artikle: kozmetiko, tkanine, obutev, steklenice, očala, fotoaparati, pršuti in podobno. Skratka za vse, kar se rado prime tatov. Vsa varovala zazna antena na vhodu, nekatera pa imajo svoj alarm proti nepooblaščeni odstranitvi s prodajnega artikla. Za vsa varovala potrebujemo deaktivator ali ključ za odpiranje in odstranjevanje varoval.

Multi Grip

multi gripMulti grip je varovalo za artikle večjih dimenzij. Namestimo ga okoli embalaže in vklopimo alarm, ki se sproži, če prerežemo varovalno vrvico. Alarm se vklopi tudi ob antenah v primeru kraje.

 

Varovala za steklenice

varoval a za stekleniceDragi stekleničeni izdelki so pogosto na udaru tatov in prinesejo veliko izgub. Učinkovita zaščita so varovala za steklenice.

 

LECOM, d.o.o., Kamnik
Kovinarska cesta 30
1241 Kamnik
01 8394542
01 8311973
Davčna številka SI: 32288344
Matična številka: 5409365000

e-pošta: info@lecom.si
I: www.lecom.si