ARX

Kapaciteta

Do 1000 različnih prstnih odtisov.

Elektronska zaščita

Uporablja 256 bitno enkripcijo prstnih odtisov.

Tipalo

Termalno – swipe

Vgradnja

V nadometno ali podometno dozo

Je termalni čitalnik prstnih odtisov v plastičnem ohišju in je namenjen montaži na podometno ali nadometno dozo – skratka povsod, kjer montaža v vratno krilo ni mogoča. Ohišje spominja na stikalo in je na voljo vrazličnih barvnih odtenkih. Termalno swipe tipalo, ki je vgrajeno v ARX one, odlično prepoznava tudi bolj umazane in poškodovane prstne odtise.

Upravljanje z nastavitvami je izredno preprosto in se vrši s pomočjo dveh kapacitivnih tipk, katerih lokacija je označena na ohišju. Lahko dodajamo administratorje in uporabnike, jih brišemo iz spomina, izbiramo, katere releje bo prožil posamezni prstni odtis ter izbiramo način varčne porabe energije. Kadar se ne izvaja nobena funkcija je ARX one v stanju pripravljenosti, kar pomeni, da se vrata odklenejo takoj, ko čez tipalo potegnemo prstni odtis, ki je shranjen v spominu naprave. Prva tri spominska mesta so namenjena administratorjem (lastnikom in upraviteljem ARX one). Vnesemo lahko tri prste iste osebe ali pa več različnih prstov različnih oseb v poljubni kombinaciji. ARX one deluje na principu komunikacije zunanje enote (čitalnik prstnih odtisov) in notranje enote, v kateri sta releja za odklepanje ključavnice. Notranja enota je nameščena znotraj prostora in do nje ni mogoče dostopati, ko so vrata zaprta..Komunikacija med zunanjo in notranjo enoto je zaščitena z enkripcijo, kar pomeni, da se releja za odklepanje vrat z zunanje strani ne da sprožiti, tudi če se ARX one odstrani.

 ARX manager

Je termalni čitalnik prstnih odtisov v plastičnem ohišju in je namenjen montaži na podometno ali nadometno dozo – skratka povsod, kjer montaža v vratno krilo ni mogoča. Ohišje spominja na stikalo in je na voljo vrazličnih barvnih odtenkih. Termalno swipe tipalo, ki je vgrajeno v ARX one, odlično prepoznava tudi bolj umazane in poškodovane prstne odtise. Upravljanje z nastavitvami je izredno preprosto in se vrši s pomočjo dveh kapacitivnih tipk, katerih lokacija je označena na ohišju. Lahko dodajamo administratorje in uporabnike, jih brišemo iz spomina, izbiramo, katere releje bo prožil posamezni prstni odtis ter izbiramo način varčne porabe energije. Kadar se ne izvaja nobena funkcija je ARX one v stanju pripravljenosti, kar pomeni, da se vrata odklenejo takoj, ko čez tipalo potegnemo prstni odtis, ki je shranjen v spominu naprave. Prva tri spominska mesta so namenjena administratorjem (lastnikom in upraviteljem ARX one). Vnesemo lahko tri prste iste osebe ali pa več različnih prstov različnih oseb v poljubni kombinaciji.  Vnašanje in brisanje uporabnikov je mogoče le ob prisotnosti administratorja. Ključna pri uporabi REX indoor čitalnika je njegova elegantna oblika, preprosta montaža in varna uporaba.

h

ARX One

 • Kapaciteta prstnih odtisov: 1000
 • Število administratorjev: 3
 • Število relejev: 2
 • Elektronska zaščita pred vdorom: 256 bitna enkripcija
 • Tipalo: Termalno – swipe
 • Način vgradnje: V nadometno ali podometno dozo
h

ARX manager

 • Kapaciteta prstnih odtisov: 1000
 • Število administratorjev: 3
 • Število relejev: 2
 • Elektronska zaščita pred vdorom: 256 bitna enkripcija
 • Tipalo: Termalno – swipe
 • Način vgradnje: V nadometno ali podometno dozo
LECOM, d.o.o., Kamnik
Kovinarska cesta 30
1241 Kamnik
01 8394542
01 8311973
Davčna številka SI: 32288344
Matična številka: 5409365000

e-pošta: info@lecom.si
I: www.lecom.si